X

Внесено подання з рекомендацією про відрядження двох суддів

17.04.2024

17 квітня 2024 року в засіданні Другої палати Вищої кваліфікаційної комісії суддів України розглянуто питання щодо внесення подання з рекомендацією на відрядження суддів до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для відправлення правосуддя.

У зв’язку з виявленням надмірного судового навантаження Комісія вирішила внести до Вищої ради правосуддя подання з рекомендацією про відрядження строком на один рік судді Лохвицького районного суду Полтавської області Зуб Тетяни Олексіївни до Полтавського районного суду Полтавської області.

У зв’язку зі зміною територіальної підсудності судових справ Комісія вирішила внести до Вищої ради правосуддя подання з рекомендацією про відрядження строком на один рік судді Лисичанського міського суду Луганської області Шевченко Марини Олександрівни до Петропавлівського районного суду Дніпропетровської області.

З інформацією про актуальні процедури відрядження та дострокового закінчення відрядження суддів, що здійснюються Комісією, можна ознайомитись у підрозділі «Відрядження суддів» розділу «Діяльність» офіційного вебсайту Комісії.